Skulpturskolen.dk 
Forside  -  Om skolen  -  News  -  Kurser
 

 

Studerende om Skulpturskolen:

Endnu en fantastisk dag på Skulpturskolen hos Thomas Andersson 

Jette Olesen Borlund - tirsdagsholdet


Igen var det fantastiske 4 lørdage på skulpturskolen. Ugens højdepunkt simpelthen!

Ida Vogel - bronzekursus


Hvis man har brug for at komme væk fra det nogen opfatter som virkeligheden,så kan jeg varmt anbefale et kursus hos Thomas Andersson, Der kommer den såkaldte virkelighed på prøve, prøv det.

Ellen Høyer


Jeg vil gerne sige mange tak for et fantastisk kursus. Jeg har fået meget ud af det. Håber jeg kan blive skrevet op på et hold i foråret.

Lene Gjandrup


Det har været rigtig spændende at være med på dit hold og blive introduceret til den magiske støbeproces.. :o)

Karen Duelund


Kommer gerne igen og igen og ...

Lone Gjessing


Glæder mig allerede til foråret hvor der er kurser igen.

Charlotte Bottke


Tak for et fantastisk bronze kursus. Der fik hele følelsesregisteret i spil.

Ulla Salling Mortensen


Bronzestøbning hos Thomas Andersson
....og 3 lørdage mere i vente
Jaaaaaaaaaaaaaah

Ulla Skov efter 1´ste dag på  bronzekurset.


Hvor fik jeg lært meget!!!
Tak for super energi og skøn stemning.

Sanne Lund Jensen - Sommerkursus 2


Kære Thomas
Tak for et forrygende Sommerkursus!
Det var helt utroligt så meget du fik guidet os igennem på kun én uge! Modelleringsteknikker i voks og ler, udarbejdelse af forme i silikone og gips, støbning i gips og bronze. Rigtig god afveksling mellem teori, modellering, støbning og efterbehandling. Jeg har lært RIGTIG meget og har lyst til mere
Holdningen til at et tilfredsstillende resultat kun opnås ved egen erfaring, skinner klart igennem. Alt i alt har du en god balance mellem at støtte/rådgive og lade det være op til den enkelte at drage sine egne erfaringer med bronzestøbningens svære kunst.
Også en stor ros til dig for at have 100% styr på alt det praktiske! Du møder op til tiden, forberedt, med varm kaffe på kanden, PC-præsentation parat, værktøj og materiale til alle, osv. 100% professionelt! Alle der har været ude for det modsatte: uforberedte og uengagerede lærer, ventetid, værktøj der ikke fungerer, modeller der ikke er bestilt, osv. osv…kan kun sætte stor pris på din ordenssans og professionalisme.
Sommerkursus på Skulpturskolen kan varmt anbefales!!!

Mvh Anne Mette  - Sommerkursus


Dejlig dejligt kursus, kan varmt anbefales !!

Agnete Knudtzon - sommerkursus


Tak for fem gode og inspirerende dage både til Thomas og øvrige kursister.
Kurset kan varmt anbefales.

Jørn Erik Nielsen - sommerkurset


Tak for et dejligt kursus ! Jeg har lært ligeså meget på en uge som 3 år på kunstakademiet ! Glad, glad, glad !

Jane Martiny - sommerkurset


Kære Thomas. 

Jeg er ked af at jeg ikke kunne være med til ferniseringen i lørdags. Det ser super godt ud som du har sat det op. Håber der kom en masse mennesker og så dit fantastiske sted. Thomas jeg vil gerne sige tusind tak for de mange inspirerede og lærerige timer hos dig først i Århus og sidst i Skanderborg. Jeg synes, at jeg har lært så meget i løbet af de to år og aldrig har den lidt lange transport været spild af tid:). Jeg kommer til at savne din måde at være på, undervisningen og mine gode medstuderende. Jeg er lidt nervøs over at skulle stå på egne ben... Helt slipper du ikke for mig for jeg skal jo forbi og hente mine ting. De bedste hilsner og håber ferniseringen gik godt. 

Kh Tina - tirsdagsholdet


Tak for et fantastisk inspirerende og udviklende kursus. Gode "skub i ryggen" og super positiv problemknusning! Det er helt magisk at opleve bronzestøbning og få et nyt materiale føjet til paletten. Jeg stiller mig straks i kø til næste runde! Kan virkelig anbefale alle interesserede i at kaste sig ud i det, -både prøvede og "grønne".

Chalotte Willemann Stecher - om kurset i bronzestøbning


Det har altid været mit store ønske at arbejde med kunst. Dog ikke bare med kunst, men også med mig selv. Jeg har villet "befri mig selv" gennem kunsten.
Nogle kunstner venner anbefalede mig at komme på Thomas Anderssons skulpturskole og jeg er ikke blevet skuffet.
Først og fremmest er Thomas en yderst behagelig underviser, hvilket betyder en del når man som jeg, i starten,
er lidt usikker på sine egne talenter. Han finder de positive ting frem i ens værker og fokuserer på det, i stedet for at rakke ned.
Aktiviteterne på kurset er meget alsidige. Til hver gang har hver kursist lavet et værk udfra et givet stikord ("Krop", Skygger, Kærlighed). Værkerne gennemgås og her får man også en del ud af at lytte til læreren og medkursisternes input til de forskellige værker. Herefter er er der skulpturaktiviteter af forskellig art: Skulpturstafet, tegning, brainstorm osv.
Det er min oplevelse at jeg på Skulpturskolen får mulighed for at udvikle mig derhen hvor jeg gerne vil, fordi jeg bliver "set" af Thomas Anderssons blik for mit udtryk. Desværre er der kun en dag om ugen på kursus, men der bliver virkelig fyldt på ,så der er inspiration nok til hele den næste uge.

Henrik Bennetsen
- tirsdagsholdet


Thomas, du er en meget inspirerende mand og håber jeg får chancen for atter at komme på en af dine kurser, hvis jeg kan få det til at passe ind ift. tid & geografi :) - Nita

 

Retur

Mesingvej 4   -   8660 Skanderborg   -    Kontakt : Thomas Andersson