C  o  n  v  o  j . d k 
Retur

Næste udstilling >>>

 

 

Det periodiske system

Det periodiske system er en tabel over grundstofferne og værket er en abstraktion over dette tema.

Endnu et værk der gør sig bedst om natten.
Startede som en ide om at arbejde lidt mere med UV lys. Endte op med at lave det i polystyren og tynde træpinde. Det udviklede sig undervejs til at der også skulle nogle spejle ind over i gulv og loft, hvilket var noget bøvl. Ikke mindst dem i loftet, og så virkede det knap som jeg havde forestillet mig det, men nu har jeg da spejle til det næste projekt :-) Make it simple som jeg ellers plejer at sige...

En af fornøjelserne når man har bakset med at få endnu en udstilling op at stå er at fotografere den. Pga glasset er det som regel svært at fotografere i dagslys. Der kommer en masse reflekser, der ikke altid er lige velkomne. Men der er også noget smukt ved at fotografere om natten. Det hele fylder lidt mere, og med fotos og Internet når man jo vidt omkring, og får forespørgsler helt fra Kina - men det er vist noget lusk.

Convoj er ellers efter forholdene velbesøgt. Folk holder ind til siden og kaster et blik gennem sideruden, og det er da fint. For leden aften kom en kvinde dog helt  op i mit værksted, og måtte lidt brødebetynget undskylde, men hun var i sin iver for at se udstillingen kørt i grøften, men det kan vi da også klare. 

 

Mesingvej 4   -   8660 Skanderborg   -    Kontakt : Thomas Andersson