C  o  n  v  o  j . d k 
Retur

Næste udstilling >>>

 

Kopi. 25.02 2017

For hen ved et år siden blev jeg spurgt om det var i orden hvis Convoj fik en filial ved materielgården i Holme. Nu har Convoj allerede en afdeling i både Silkeborg og Sondrup, så det var da kun morsomt med endnu en knopskydning. I samme omgang blev jeg spurgt om jeg ville lave en åbningsudstilling, hvilket jeg også gerne gør.
Det blev så til værket Kopi. Teksten skåret i polystyren og sat op med en glasplade, så teksten tilsyneladende spejles.

Efterhånden som tiden gik, og Holme kunsthal ikke blev færdig, udviklede det sig , så det oprindelige værk blev integreret i et nyt værk , men i en anden form. Lidt mere omstændelig end først tænkt, men d. 25 feb vil det oprindelige værk blive udstillet i Convoj og kopien ( ? ) vil blive vist i Holme. Lige et koncept i Convojs ånd.

I grunden er vi alle kopier - det er derfor vi er danskere - og har problener når der kommer fremmede- der er kopier af noget andet.

Holme kunsthal er en kopi af Convoj, der vel også har sine rødder et sted. Umiddelbart dukkede det lille afgrænsede rum op som en mulighed da jeg underviste på Århus Kunstakademi og lokalet her var forsynet med et lille vindfang, hvor jeg og til dels de studerende lavede forskellige installationer.

Convoj har nu eksisteret i 5 år og lagt lokale til henved 100 værker. Af skiftende kvalitet bevares, men lidt af konceptet er den umiddelbare tilgang til at afprøve en ide eller et materiale. Personligt har jeg fundet det vældig inspirerende, og kun ind i mellem en belastning. Det har nok så meget været anledning til glæde og begejstring over at kunne realisere værker, der ellers aldrig var blevet skabt.


Kopi i Convoj


Holme kunsthal


Kopi i Holme kunsthal

 

 

Mesingvej 4   -   8660 Skanderborg   -    Kontakt : Thomas Andersson