Forside Værker Weblog CV In english Email Links
www.thomasandersson.dk 

 

Mørkets hjerte

Billeder fra en dejlig dag ved Mossø, hvor vejret viste sig fra sin bedste side - alle prognoser til trods :-)


Regnbuen  over Alken

Skanderborg Kommune indbyder i samarbejde med borgerforeningen i Alken  til en kunstevent med billedhugger Thomas Andersson ved Vædebro , Mossø søndag d. 29.8  Kl. 10-16

Vædebro var sidste år scene for en arkæologisk udgravning hvor man fandt endnu en gudefigur i træ. Endnu fordi en tilsvarende figur er kendt fra Forlev Nymølle.

Knoglerne af snesevis af henrettede jernalderkrigere lå også spredt i den tidligere mose. Hvor de kom fra og hvorfor de lå her er mindre klart. Måske op af floden, som skildret i den lille roman Mørkets hjerte fra 1902 af Joseph Conrad om en rejse med en floddamper op ad Congofloden. Lidt uhyggeligt er det i hvert tilfælde.

Nevertheless. Ud fra denne baggrund vil jeg, og dem der har lyst til at hjælpe, lave nogle træskulpturer af ståltråd og grene, og sætte dem op ved søen - så må vi se hvad det bliver til.

Det  kræver ikke andre forudsætninger end  lidt mod til at gå ombord i en kunstnerisk proces og vilje til at arbejde sammen med andre i et par timer, og det er tilmed gratis.

Projektet har sit udspring i kultursamarbejdet Kulturring Østjylland.  Et samarbejde med Kulturministeriet og de 6 kommuner; Syddjurs, Favrskov, Odder, Samsø, Norddjurs og Skanderborg Kommune.

 


Indsamling af materiale...

Weblog